Palvelut

Rakennekynnet

Rakennekynnet ovat nimensä mukaisesti rakennetut kynnet. Kynnen pituutta voidaan rakentaa joko tipillä tai muotilla, mutta yleisesti käytän muottia. Jos siis tahdot kynsiin pituutta tai vaihtaa kynsiesi muotoa, rakennekynnet ovat hyvä ratkaisu! Rakennekynsien huollossa muotoa, väriä ja koristeluja voidaan muuttaa joka kerta, joten mihinkään pysyvään et joudu ensimmäisellä kerralla sitoutumaan. Rakennekynnet sopivat myös erinomaisesti kynsien pureskelijoille sekä kynsinauhojen repijöille, sillä monilla se loppuu kynsien ottoon.
 


Vahaukset

LYCON on valmistettu hienoimmasta pihkasta, mehiläisvahasta sekä luonnon kasviöljyistä. LYCON tarjoaa erinomaisen tuloksen poistamalla karvat jopa 1 mm pituisina; samaan eivät muut vahat pysty. Samalla LYCONIN matalassa lämpötilassa toimivat, erittäin notkeat ja hellävaraiset vahat tarjoavat ihoa hoitavan käsittely ja asiakkaalle todella miellyttävän lopputuloksen - jopa kaikkein herkimmille ihotyypeille. Ammattilaiset luottavat LYCONIN, koska tietävät saavansa täysin karvattoman lopputuloksen joka kerta. LYCON nauttii vertaansa vailla olevaa maailmanlaajuista tunnustusta erinomaisesta tuotteiden laadusta, tuotekoulutuksesta ja ammattitaidosta.
 


Geelilakkaukset

Geelilakkauksessa eli ns. kestolakkauksessa kynsi lakataan uv/led-kovetteisella geelilakalla, joka on heti kuiva ja kestää 2-5 viikkoa lohkeilematta. Kesto riippuu asiakkaan kynsistä, elintavoista, työn sekä tuotteiden laadusta. Teen geelilakkauksen pohjatyön aina poralla, mahdollistaen hyvän pysyvyyden sekä pidemmän huoltoajan mikäli lakkausta haluaa uusia. Geelilakkaus sopii useimmille, mutta pehmeille kynsille suosittelen oman kynnen vahvistusta, sillä geelilakka ei tue pehmeää kynttä tarpeeksi. Jos omat kynnet ovat heikot ja katkeilevat, geelilakkaus suojaa kynttä ja ehkäisee lohkeilua. Geelilakkaus suojaa omaa kynttä myös vedeltä, joka aiheuttaa kuivumista. Siksi suosittelen geelilakkausta myös henkilöille, joiden kädet altistuvat kosteudelle sekä pesuaineille. Geelilakkaus suojaa luonnonkynttä voimakkailta pesuaineilta, mutta pesuaineet voivat myös lyhentää geelilakan pysyvyyttä. Geelilakkaus ei vahingoita omaa kynttä, vaan se luo itseasiassa täydellisen mahdollisuuden omalle kynnelle kasvaa terveenä pitkäksi.

Geelilakkaus poistetaan erityisellä poistoaineella liuottamalla sekä viilaamalla. Väärin tehtynä poistaminen voi vahingoittaa omaa kynttä, joten suosittelen aina että käännytte ammattilaisen puoleen kun lakkaus alkaa lohkeilemaan tai haluatte poistaa sen.


Luonnonkynnen vahvistukset

Luonnonkynnen vahvistuksessa kynsi suojataan akryyli- tai geelikerroksella. Pääasiassa teen luonnonkynnen vahvistukset Kiara Sky Dip Powder -akryylilla, sillä se sopii suurimmalle osalle. Kiara Sky Dip Powder on turvallinen vaihtoehto sen allergisoimattomuuden takia, sillä se sisältää vähemmän haitallisia akrylaatteja.

Värin voi valita joko dip powdereista, tai sitten lakata valmiin rakenteen geelilakalla. Koristeluita voi myös joko upottaa akryyliin tai sitten asettaa kynnen päälle. Kauniin ulkomuodon lisäksi luonnonkynnen vahvistuksen tarkoituksena on suojata omaa kynttä, ja pitää se ehjänä. Se on kevyempi vaihtoehto rakennekynnelle, sillä siinä ei luoda pituutta, vaan nimenomaan tehdään omasta kynnestä kestävämpi. Tämä ei silti tarkoita sitä, että omasta kynnestä tarvitsisi tehdä paksua. Tätä tekniikkaa voi myös huoltaa, eli sitä ei tarvitse poistaa joka kerta, kuten geelilakkausta. Kiara Skyn saa poistettua liottamalla, toisin kuin geelin, joka on aina pakko viilata pois, ja on myös siksi kynsiystävällisempi vaihtoehto.